Monday, August 25, 2008

FIRST DAY OF SCHOOL

TODAY WAS THE FIRST DAY OF THE 2008 SCHOOL YEAR. MASON IS NOW A THIRD GRADER AND MY LITTLE ANDREW IS A BIG PRESCHOOLER! ARE THEY REALLY THAT BIG ALREADY? I CAN HARDLY STAND IT! I TOLD THE BOYS TO WAIT BEFORE THEY GOT INTO THE CAR BECAUSE I WANTED TO TAKE THEIR PICTURE ON THE FIRST DAY OF SCHOOL. MASON SAID, "ANDREW, GO STAND BY THE LIGHT POST." DOES HE KNOW THE DRILL OR WHAT?
EVERY YEAR I TAKE MASON'S PICTURE BY THE LIGHT POST ON THE FIRST DAY OF THE NEW SCHOOL YEAR.

NOW ANDREW GETS TO JOIN IN THE TRADITION. OUR BIG PRESCHOOLER WANTED A BIG KID LUNCH BOX TO GO WITH HIS THOMAS THE TRAIN BACKPACK.

I COULN'T WAIT TO PICK UP THE BOYS AND SEE HOW THEIR DAY WENT. I WAS ESPECIALLY ANXIOUS ABOUT ANDREW SINCE WE WAS A LITTLE UPSET WHEN I LEFT. HE HAS HAD THE SAME BABYSITTER, MS. RONDA, SINCE HE WAS 9 MONTHS OLD AND CHANGE IS A LITTLE UPSETTING FOR HIM. I PICKED UP ANDREW FIRST AND HE WAS SO HAPPY. HE HAD A FUN DAY AT HIS NEW SCHOOL AND TOLD ME ALL ABOUT IT. I WAS RELIEVED!

WHEN WE WENT TO PICK UP MASON I SAW SEVERAL OTHER MOMMY FRIENDS THAT WERE JUST AS EXCITED AS I WAS TO HEAR ABOUT THE FIRST DAY OF SCHOOL. YOU WOULD HAVE THOUGHT WE WERE KIDS! WHEN MASON CAME OUT OF HIS CLASSROOM, HE WAS READY TO TELL ME ABOUT THE FRIENDS IN HIS CLASS AND FUNNY THINGS ON HIS FIRST DAY. HIS TEACHER SEEMS REALLY FUN AND LIVELY SO I KNOW HE WILL ENJOY HER CLASS. WE HAVE BEEN BLESSED EVERY YEAR WITH GREAT TEACHERS AND IT LOOKS LIKE THIS YEAR WILL BE NO EXCEPTION.

SO THE BOYS ARE OFF TO AN EXCITING YEAR OF LEARNING AND FUN...OK, I ADMIT, I AM A NERD AND ALWAYS LOVED SCHOOL. I FEEL EDUCATION IS A PRIVILAGE THAT TOO MANY TAKE FOR GRANTED AND SQUANDER THE OPPORTUNITY. I HOPE TO HELP INSTILL A LOVE OF LEARNING IN OUR BOYS BY ENCOURAGING THE EXCITEMENT THAT LEARNING CAN EVOKE.

4 comments:

Pillow Talk said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Tammy Pearson said...

I CANNOT believe that Andrew is already in school, it seemed like yesterday he was born...how time flies...I know that he will love it...or that Mason is already a third grader...I was always a great kid up until then and I got my first lick in 3rd grade for talking...I straightened right back up though...it only took one time for me.

Tammy

Nonnas News said...

Awww I miss those"first days" of school each year. But I have lots of pictures to look back on! Enjoy every moment because its gonna pass so quickly!

Grannalisa said...

Such handsome boys!!! I hope they have a super year!! And like Patti said-enjoy every minute because the older they get the faster time seems to fly!!

sitemeter